Kombinált élőflórás termékek, egyenesen a gyártótól! Rendelj most közvetlenül a vállalat hivatalos oldaláról! Megbízható Érték és Minőség Nagydíjas magyar termék!

 

 

Cégünk

Termékek

Aktualitások

Társadalmi felelősségvállalás

Webiroda

Kapcsolat

 

Ingyenes visszahívás kérés Bejelentkezés a webirodába

 

 

Two Different Products Joint & Bone Protection + Inulin + élőflóra

 

Garancia

OGYÉI szám
33364/2023

Minőség

A gyártás saját GMP minősítésű üzemünkben történik

Biztonság

A készítmény kizárólag nálunk kapható

Elérhető ár

18 komponens komplett ára mindössze

39 800 HUF / doboz

A készítménnyel kapcsolatban díj- és kötelezettség mentes tájékoztatást adunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és mi készséggel visszahívjuk.

* Név

* Telefonszám

E-mail cím

 

Megjegyzés

* Csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező

 

 

 

Glükozamin

A glükozamin a nitrogéntartalmú szénhidrátok csoportjába tartozó aminocukor. A természetben egyik legnagyobb mennyiségben rendelkezésre álló monoszacharid, előfordul baktériumokban, gombákban, növényekben és gerincesekben egyaránt. Az emberi szervezetben a glükozamin a csontok, az ízületek és porcok fontos alkotóeleme.

 

 

Kondroitin

A kondroitin a glükozaminoglikánok csoportjába tartozó szerves vegyület. Két különböző cukormolekula, több mint száz elemből álló láncolata, amely természetes formájában az emberi szervezetben is előfordul. A kondroitin és bizonyos ásványi sók kombinációja a kondroitin-szulfát az élő szervezetben előforduló poliszacharid, ami a porcszövet fontos szerkezeti összetevője, alapanyaga a porcszövet sejtközti állományának és fontos összetevője az ízületi anyagcserének is.

 

MSM

A dimetil-szulfon vagy metilszulfonilmetán (rövidítve MSM) egy szerves kénvegyület, amely jelen van minden élő organizmusban. A szulfonil funkciós csoport miatt kémiailag semleges, színtelen, szilárd anyag. Természetes formában megtalálható egyes friss gyümölcsben, zöldség-, hal- és gabonafélében, a tej, a tea és a kávé készítményben. A feldolgozás és melegítés során azonban az MSM tartalom csökken.

 

Hialuronsav

A hialuronsav (hialuronan, hialuronát) egy természetes nagy molekulájú szénhidrát, amely az összes szövetben megtalálható. Az emberi testben leginkább vízmegkötő szerepe van, az ízületekben, izmokban síkosító szerepe van.

 

Szilícium

A szilícium a földkéreg második leggyakoribb eleme. Szürke színű, csillogó, félfémes anyag. Az élő sejtek létéhez nélkülözhetetlen, a növényvilág számos elemében, mint pl. a paradicsom, uborka, spenót, rizs vagy a bambusz, megtalálható az emberi szervezet számára hasznosítható formában. Egy átlagos ember testében 1,4 g szilícium található. Leginkább a kötőszövetekben, csontokban, porcban, bőrben fordul elő. Fontos szerepet játszik az a kötőszövetek felépítésében, rendkívül rugalmassá és könnyűvé teszi a test szöveteit.

 

Zöldkagyló

Az Új-Zélandon őshonos zöldhéjú kagylót (Perna canaliculus) jellegzetesen sötétzöld/barnás héj fedi, hossza elérheti a 240 mm-t is. Az új-zélandi zöldkagylót a legjobb glükózamin, glikozaminoglikán forrásnak tartják, amelyek a csontközi porcok és ízületi folyadékok építőelemei, de gazdag omega-3 zsírsavakban és antioxidánsokban. Fontos biológiai és fiziológiai funkciói vannak, a glükozaminra jellemző összes pozitív tulajdonsággal rendelkezik ezért széles körben alkalmazzák az orvostudományban is.

 

Kurkuma

Indiában és Indonéziában termesztett aromás gyöktörzsű, nagy levelű évelő növény. Gyökere csöves, belül narancssárga, pépes állagú. A mérsékelt égöv alatt a kurkuma nem termeszthető kertben. 1870-es években vegyészek észrevették, hogy a narancssárga színű kurkumagyökér lúgos vegyületek hatására színét vörösre váltotta. E felismerés vezetett a ˝kurkumapapír˝ kifejlesztéséhez, melyet aztán a XIX. század végén elterjedten használtak a kémiai laboratóriumokban a lúgos kémhatás ellenőrzésére. Később a szerepét a lakmuszpapír vette át.

A kurkuma az európai és az amerikai konyhakultúrában viszonylag új keletű, viszont annál gazdagabb múltra tekint vissza hazájában, Indiában, ahol évezredek óta ismerik és fogyasztják. A kurkuma megjelenése nemcsak a konyhaművészetet, de a növényi gyógyászatot is gazdagítja. India hagyományos ajurvédikus orvoslásban a kurkuma előkelő helyet foglal el: mint a jómód jelképe, úgy gondolták, a teljes testet megtisztítja. A hagyományos kínai orvosok szintén alkalmazzák a kurkumát. A kurkumát Indiában évezredeken át tisztelték kedvező hatásáért, így nem meglepő, hogy a legtöbb kutatást is ők végezték, felderítve a növény fő hatóanyagát - a kurkumint. A kurkuma kellemes ízű és illatú, de nagy mennyiségben íze kesernyés.

 

Mangán

Ezüstszürke, rideg, az átmenetifémek közé tartozó nyomelem. A természetben előforduló mangánvegyületeket az őskorban festékként használták. A kitermelt mangán 90%-át az acélgyártásban hasznosítják, így gazdasági szempontból is fontos elem. A mangán számos enzim alkotórésze, így a fotoszintézisben is központi helyet foglal el, ezáltal biológiai szempontból is nagy jelentőségű. Az emberi test 10-20 mg mangánt tartalmaz, ami többek között a csontokban is raktározódik. Az emberi szervezet számos élettani folyamat fiziológiás működéséhez elengedhetetlen, több fontos enzim megfelelő működéséhez is szükséges. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és a normál kötőszövetképződéshez.

 

C-vitamin

A C-vitamin talán a legismertebb vitamin. A vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható cukorszármazék. A legtöbb állat szintetizálni tudja a saját vitaminszükségletét, ezzel szemben az embernek az étrendi forrásokra kell szorítkoznia. A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét. Egyes növények különösen nagy mennyiséget tartalmaznak, például a csipkebogyó és egyes paprikafajok száraz súlyának 1-2 %-a C-vitamin. Tiszta állapotban mellékveséből Szent-Györgyi Albert izolálta elsőként 1928-ban, később 1931-ben citromléből és paradicsompaprikából. Ez volt az a felfedezés, melyet 1937-ben orvosi Nobel díjjal jutalmaztak.

Legfőbb természetes forrásai

A citrusfélék gyümölcsei, a bogyós termések, a zöld és leveles főzelékfélék, a paradicsom, a paprika.

 

Miért fontos a C-vitamin?

A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához. Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.

 

D-vitamin

Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik. A D-vitaminnak van egy jellegzetessége: kialakulásához a bőrünket érő napsugárzásra van szükség, az ultraibolya sugarak egyikének különösen megvan az a képessége, hogy a bőrön belüli szteroidokat D-vitaminná alakítsa. A vesék és a máj teszik teljessé az ultraibolya sugárzás pozitív hatását és adják meg a lehetőséget a D-vitamin számára, hogy kifejthesse tevékenységét és átalakulhasson aktív formájába. Sokan inkább hormonnak tekintik a D-vitamint, mint valóságos vitaminnak. Azon anyagok egyikének, melyet a belső elválasztású mirigyek állítanak elő.

Legfőbb természetes forrásai

Halolaj, szardínia, hering, tonhal, lazac, tej és tejtermékek.

 

Miért fontos a D-vitamin?

A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.) Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

 

K2-vitamin

A K-vitamin a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik. A K2-vitamin természetes formában elsősorban baktériumos erjesztéssel készülő élelmiszerekben, például az érett sajtokban található meg. Továbbá állati eredetű élelmiszerekben fordul elő, mint például libamáj, libacomb és csirkemáj. A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában.

Ez a Two Different Products termék hatféle élőflórát tartalmaz emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.

Inulin és élőflóra

Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.

A Probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek. A probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket. Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok. A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.

Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe. A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai. Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.

Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.

A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.

Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya
A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7-9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára. A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95-98%-ban vannak túlsúlyban. Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását. Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.

A probiotikumok ahhoz, hogy képesek legyenek környezetükre hatást gyakorolni, a nagyszámú jelenlét alapfeltétel, mely a bélfolyadékban grammonként legalább 108 c.f.u. organizmust jelent.

Mit jelent a c.f.u. kifejezés?

c.f.u.: kolóniaképző egység milliliterenként, az életképes mikroorganizmusok száma (csíraszám). A készítményekben általában ilyen egységben adják meg a baktériumok mennyiségét. Az Inulint azonban mg-ban határozzák meg. Megfelelő dózisnak a minimum 109 c.f.u. az elfogadott.

Milyen a hatékony élőflórás készítmény?

-

A probiotikumok szaporodását a prebiotikumok elősegítik, ezért tartalmazzon a készítmény Inulint vagy frukto-oligoszacharidákat.

-

Ellenállnak a gyomorsav, az epe, illetve az emésztőenzimek hatásainak, így élve el tudnak jutni a hasznos baktériumok a vastagbélbe, ahol képesek elszaporodni és megtapadni. Alapvető kritérium, hogy a baktériumok megtartsák életképességüket a gyomor-bélrendszerben történő áthaladásuk során.

-

A jó élőflórás készítmények minimum 5-6 törzset tartalmaznak, hiszen a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni.

-

Szavatossági idő alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenálló képességüket.

-

Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt
minimum 108 vagy 109 telepképző egység.

 

Adatvédelem Etikai kódex Panaszkezelés Általános szerződési feltételek

H-1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Platina torony 3. emelet

+36 (20) 20-94-190

info@nics.hu

Cégünk

Nyitó oldal

Cégtörténet

Cég vezetősége

Gyártás és fejlesztés

Minősítéseink

Nyomtatványaink

One Year Product

Blood Vessel Protection

C-vitamin 500mg

D-vitamin 4000 NE

D-vitamin 4000 NE + K2,B9,B12

Detox

Ginkgo biloba 150mg

KID's multivitamin granulátum

Kurkuma 320mg

Lutein 30mg

Magnézium 260mg granulátum

Új - Magnézium biszglicinát 700mg

Multivitamin 100% NRV

Multivitamin for All granulátum

Nyomelemek kollagénnel

Q1+Q10

Szabalpálma 320mg

Tőzegáfonya 320mg

Medium-term Product

9x Microbiom Rebalance

Algae 4 All

Beautiful kollagén

Cardiovascular Protection

Double 8X4U

Echinacea granulátum

Green & Red Fruit & Vegetable complex

Immuno

Relax

Weight Control Glucomannan

Number One Shake Product

Cocoa Blend Diet Shake

Two Different Products

Új - Joint & Bone Protection

Kollagén hialuronsav

Limited Edition Product

Cocoa KID's multivitamin granulátum

Aktualitások

Híreink

Rendezvényeink

Eseménynaptár

NICS Akadémia

Elismeréseink

Kérdőív

Nyereményjátékok

Archívum

Társadalmi felelősségvállalás

Támogatások

Webiroda

Nyitó oldal

Online előadás

Terméktapasztalat

Személyes adatok

Csoport felépítés

Forgalmi adatok

Kreditpont részletek

Jutalék részletek

Jutalék összesítő

Kártyatulajdonosok szűrése

Feladataim és jegyzeteim

Kártyatulajdonosaim és vásárlóim

Megrendelés küldés

Marketing anyag megrendelés

Jutalék levásárlás

Ösztönző program

Linkgyűjtemények

Grafikai elemek

Dokumentumok

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Üzenet küldés

Ingyenes visszahívás kérés

Munkatársaink