Kombinált élőflórás termékek, egyenesen a gyártótól! Rendelj most közvetlenül a vállalat hivatalos oldaláról! Megbízható Érték és Minőség Nagydíjas magyar termék!

 

 

Cégünk

Termékek

Aktualitások

Társadalmi felelősségvállalás

Webiroda

Kapcsolat

 

Ingyenes visszahívás kérés Bejelentkezés a webirodába

 

 

One Year Product Nyomelemek kollagénnel + Vitaminok + Inulin + élőflóra

 

Garancia

OGYÉI szám
20151/2018

Minőség

A gyártás saját GMP minősítésű üzemünkben történik

Biztonság

A készítmény kizárólag nálunk kapható

Elérhető ár

21 komponens komplett ára mindössze

3 925 HUF / hónap

A készítménnyel kapcsolatban díj- és kötelezettség mentes tájékoztatást adunk.

Adja meg nevét és telefonszámát és mi készséggel visszahívjuk.

* Név

* Telefonszám

E-mail cím

 

Megjegyzés

* Csillaggal jelölt mező kitöltése kötelező

 

Az itt látott étrend-kiegészítő megkapta az Érték és Minőség Nagydíjat.
Ezzel együtt már 23 termékünk érdemelte ki ezt a megtisztelő védjegyet, amely garancia
a minőségre valamint arra, hogy a lehető legjobb étrend-kiegészítőt használja egészsége
megőrzése érdekében.

 

 

Kollagén

A kollagén egy természetes fehérje, mely az emberi szervezetben a fehérjetömeg 30%-át teszi ki. Elsősorban kötő- és támasztószövetekben található meg, de ez az egyik fontos építőanyaga a csontoknak, a porcoknak, az inaknak, a szalagoknak és a bőrnek is. A bőrfehérjék átlagos tömegének a 70%-a kollagén.

Ezt a fehérjét a szerveztünk képes előállítani az aminosavakból, azonban a kor előrehaladtával termelődése fokozatosan csökken.

A természetes kollagén források az állati eredetű élelmiszerek, főleg a szárnyasokban és a halakban van sok, de a gombákban is megtalálható ez az anyag. Fontos az is, hogy többféle zöldséget, magvakat és hüvelyeseket is fogyasszunk, mert a növényi fehérjék is részt vesznek a kollagén felépítésében.

Érdekesség

Már az ókori Kínában gyógyították az ízületi kopás okozta fájdalmakat marhacsontokból főtt erőlevessel. A marhacsont (elsősorban a porcos rész) alapanyaga a kollagén, ami forró vízben zselatinná alakul át.

Orvosi tanulmányok bizonyítják, hogy az inak szakítószilárdságát a kollagén-rostok mennyisége határozza meg.

 

 

C-vitamin

A C-vitamin talán a legismertebb vitamin. A vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható cukorszármazék. A legtöbb állat szintetizálni tudja a saját vitaminszükségletét, ezzel szemben az embernek az étrendi forrásokra kell szorítkoznia. A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét. Egyes növények különösen nagy mennyiséget tartalmaznak, például a csipkebogyó és egyes paprikafajok száraz súlyának 1-2 %-a C-vitamin. Tiszta állapotban mellékveséből Szent-Györgyi Albert izolálta elsőként 1928-ban, később 1931-ben citromléből és paradicsompaprikából. Ez volt az a felfedezés, melyet 1937-ben orvosi Nobel díjjal jutalmaztak.

Legfőbb természetes forrásai

A citrusfélék gyümölcsei, a bogyós termések, a zöld és leveles főzelékfélék, a paradicsom, a paprika.

 

Miért fontos a C-vitamin?

A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához. Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.

 

Vas

A természetben elemi állapotban nem található meg, de különböző vegyületei formájában a földkéreg 4,8%-át adja. Az emberi testben mikroelemként van jelen, egy átlagos felnőtt szervezete 2,5-5 gramm vasat tartalmaz. Legnagyobb részét a hemoglobinhoz kötve, másik része pedig a különböző szállítófehérjékhez kötődik.

Legfőbb természetes forrásai

Korpa, aszalt sárgabarack, spenót, máj, egyéb belsőségek és a húsok.

 

Miért fontos a Vas?

Hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, a normál szellemi működés fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez és a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban. Részt vesz a normál oxigén szállításban és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

 

Cink

Ez az ásványi anyag szobahőmérsékleten kékes színű, rideg, fémes elem. Neve a német Zink névből ered, magyarul horganynak is nevezik.

Ötvözetek formájában a cinket már az ókorban is ismerték, de magát az anyagot csak 1300 körül állították elő. Emberi szervezetben betöltött szerepére sokáig nem gondolt senki.

A szervezetben 2-3 grammnyi cink van, főleg a haj, a szem és a férfi nemi szervek tartalmazzák, de megtalálható még a májban, a vesékben, az izmokban és a bőrben is.

Legfőbb természetes forrásai

Tojás, hüvelyesek, máj, tenger gyümölcsei, rák, tökmag, gabonacsíra, olajos magvak.

 

Miért fontos a cink?

A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében, valamint a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában. Hozzájárul a normál csontozat, a normál látás, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához. Továbbá hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál fehérjeszintézisben és a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.

 

Szelén

Nevét Szelénéről kapta, a görög mitológia Hold istennőjéről. Az 1800-as évek végére bizonyították be, hogy nélkülözhetetlen nyomelem a szervezet számára, mivel egy bizonyos glutation-peroxidáz nevű enzimet tartalmaz, mely megvédi a szervezetet a testünkbe került mérgekkel szemben. A szelén csupán 10-15 mg mennyiségben található meg az emberi szervezetben.

A szelén legfőbb természetes forrásai

Paradió, tonhal, napraforgómag, rizs, vörös húsok szárnyasok, teljes kiőrlésű lisztből készült pékáruk, kesudió.

 

Miért fontos a szelén?

Az E-vitaminnal kölcsönösen fokozzák egymás jótékony hatását, így hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ezenfelül a szelén hozzájárul a köröm, illetve a haj normál állapotának fenntartásához, valamint a normál pajzsmirigy és immunrendszer működéséhez.

 

E-vitamin

Zsíroldékony vegyület, amely a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izmokban, a vérben, a mellékvesékben és az agyalapi mirigyben raktározódik. Az E-vitamint a XX. század 20-30-as évei közt, a növényi olajok tanulmányozására irányuló kísérletek folytatása közben fedezték fel, majd izolálták, azonban csak a hetvenes években jöttek rá, hogy az ember számára létfontosságú anyagot fedeztek fel. Ellentétben a többi zsíroldékony vitaminnal, az E-vitamin, akárcsak a B-vitaminok vagy a C-vitamin, aránylag rövid ideig marad a szervezetben.

Legfőbb természetes forrásai

Búzacsíra, szójabab, növényi olajok, brokkoli, kelbimbó, spenót, teljes gabonamagvak, tojás.

 

Miért fontos az E-vitamin?

Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

Mangán

Ezüstszürke, rideg, az átmenetifémek közé tartozó nyomelem. A természetben előforduló mangánvegyületeket az őskorban festékként használták. A kitermelt mangán 90%-át az acélgyártásban hasznosítják, így gazdasági szempontból is fontos elem. A mangán számos enzim alkotórésze, így a fotoszintézisben is központi helyet foglal el, ezáltal biológiai szempontból is nagy jelentőségű. Az emberi test 10-20 mg mangánt tartalmaz, ami többek között a csontokban is raktározódik. Az emberi szervezet számos élettani folyamat fiziológiás működéséhez elengedhetetlen, több fontos enzim megfelelő működéséhez is szükséges. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és a normál kötőszövetképződéshez.

 

Bór

1808-ban fedezte fel három kémikus. Meglehetősen ritka mikroelem. Legismertebb vegyületei a bórsav és a bórax.

Legfőbb természetes forrásai

Leveles zöldségek, olajos magvak, gyümölcsök, gabonamagvak, szójabab, lazac, szardínia, sajt.

 

Réz

A réz az egyik leggyakrabban és legrégebb óta használt fém, melynek jelenléte a szervezetünkben számos folyamat lezajlásához szükséges.

Legfőbb természetes forrásai

Paradicsomos szardínia, napraforgómag, rák, homár, földimogyoró, osztriga, aszalt szilva.

 

Miért fontos a réz?

A réz a szervezetben hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a haj és a bőr normál pigmentációjához, az immunrendszer normál működéséhez.

 

Kobalt

Legnagyobb mennyiségben a Föld belsejében található, de a földkéregben és a felszíni vizekben is jelen van. Legtöbbször ércekben található meg, mivel elemi állapotban nem fordul elő. Az emberi szervezetben mindössze 1-2 milligrammnyi kobalt található, amely a B12-vitaminnal fontos szerepet játszik a szervezetünk normál működésében.

 

B9-vitamin

A B9-vitamin vagy más néven folsav vízben oldódó vegyület, amely valójában nem egyetlen, hanem több hasonló felépítésű és hatású pteridin-származék. A folsav felfedezéséhez dr. Lucy Wills anémiás embereken élesztővel végzett kísérletei vezettek az 1930-as években.

Legfőbb természetes forrásai

A leveles zöldségek (kelbimbó, brokkoli, saláta, paraj), fekete szemű bab, máj, élesztő, földimogyoró, dió.

 

Vanádium

1830-körül fedezték fel. A nevét a norvég Vanadis istenről kapta, aki a szépség és a termékenység istennője.

Legfőbb természetes forrásai

Gomba, gabonafélék, olajos magvak, borok, gyümölcslevek, petrezselyem, rákok és egyéb tengeri élőlények.

 

Molibdén

A szervezetünkben nagyon kis mennyiségben van jelen, ennek ellenére nélkülözhetetlen az egészséges emberi szervezetből. A molibdén hozzájárul a kéntartalmú aminosavak normál anyagcseréjéhez.

Legfőbb természetes forrásai

Bab és hüvelyesek, spenót, barna rizs, belsőségek, lencse, tej, olajos magvak, gabonafélék.

Ez a One Year Product termék hatféle élőflórát tartalmaz emelt csíraszámban, továbbá a hatékonyságot növelő Inulint.

Inulin és élőflóra

Az élőflórát olyan jótékony, élő mikroorganizmusok alkotják, melyek a tápcsatornában a savas közeget is túlélve segítik a bélflóra egészséges egyensúlyának fenntartását. Termékeink magas csíraszámban tartalmaznak több élőflórát és a szaporodásukat elősegítő Inulint.

A Probiotikum más néven élőflóra kifejezés görög eredetű, jelentése: az életért. A mai értelemben R. B. Parker alkalmazta először a probiotikum kifejezést 1974-ben, mint azokat az organizmusokat és anyagokat, amelyek a bélrendszer mikroba-egyensúlyáért felelősek. A probiotikumok jellemzői, hogy emberi eredetűek, nem kórokozók, ellenállnak a gyomorsav, az epe, valamint a nyál, a hasnyálmirigy és a bélnedvek emésztő enzimei hatásának. Az élelmiszerek szavatossági idejének tartalma alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenállóképességüket. Ezen kívül a probiotikumok képesek a nyálkahártyák sejtjeihez tapadni, a potenciális kórokozók ellen antimikrobás hatást fejtenek ki, csökkentik a kórokozó mikrobák megtapadását a nyálkahártya felszínén. A probiotikumok legnagyobb részben tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok. A legismertebb probiotikus tejsavbaktérium-törzsek többsége a Lactobacillus, kisebb része a Streptococcus nemzetséghez tartozik.

Prebiotikumoknak nevezzük azokat a természetes tápanyagokat, amelyek jellemzően a probiotikumok kizárólagos tápanyagai, ezért elősegítik azok elszaporodását és túlsúlyba kerülését. A szájüregben, illetve a gyomor-bélcsatornában az emésztőenzimek nem bontják le a prebiotikumokat, így emésztetlenül juthatnak a vastagbélbe. A prebiotikumok diétás rostok, de vízben oldhatók, ezért a diétás rostok közül is a legkiválóbbak. Élelmi rost funkciójuk mellett igazi hasznosságuk abban rejlik, hogy a probiotikumok kizárólagos táplálékai. Mivel a vastagbélben már kevés az emészthető táplálék, vagyis ott relatív táplálékhiány van, az elfogyasztott prebiotikumok lehetőséget kínálnak a humánbarát bélbaktériumok elszaporodására.

Természetes állapotukban sok élelmiszerben előfordulnak, pl: csicsóka, cikóriagyökér, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, articsóka, teljes értékű gabonamagvak, búza, banán, len, spenót, káposztafélék, mangold, mustárfélék, bogyós gyümölcsök, hüvelyesek, tej és az érett sajtok többsége.

A prebiotikumok egyik fajtája az Inulinok, tulajdonképpen egy diétás rost, mely emésztetlenül jut el a vastagbélbe, fokozzák a probiotikumok szaporodását, túlsúlyba kerülésüket.

Szerepük: emésztés, bélflóra egyensúlya
A szervezetünk legnagyobb felszínnel rendelkező, mintegy 7-9 méter hosszúságú bélrendszerünkön keresztül áll kapcsolatban a külvilággal. Így potenciális támadási helyként szolgál a kórokozók és a toxikus anyagok számára. A bélben normális körülmények között mintegy 200-400 baktériumtörzs található. A magzati életben a jótékony baktériumok 95-98%-ban vannak túlsúlyban. Az egészséges bélflóra védelmet biztosít számos kórokozóval szemben, biztosítja a bélnyálkahártya épségét és segíti a szervezet számára szükséges tápanyagok felszívódását. Számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint termelnek. Ha az emésztőrendszer védelmi mechanizmusai gyengülnek, az többek között felszívódási folyamatok zavarát okozhatja.

A probiotikumok ahhoz, hogy képesek legyenek környezetükre hatást gyakorolni, a nagyszámú jelenlét alapfeltétel, mely a bélfolyadékban grammonként legalább 108 c.f.u. organizmust jelent.

Mit jelent a c.f.u. kifejezés?

c.f.u.: kolóniaképző egység milliliterenként, az életképes mikroorganizmusok száma (csíraszám). A készítményekben általában ilyen egységben adják meg a baktériumok mennyiségét. Az Inulint azonban mg-ban határozzák meg. Megfelelő dózisnak a minimum 109 c.f.u. az elfogadott.

Milyen a hatékony élőflórás készítmény?

-

A probiotikumok szaporodását a prebiotikumok elősegítik, ezért tartalmazzon a készítmény Inulint vagy frukto-oligoszacharidákat.

-

Ellenállnak a gyomorsav, az epe, illetve az emésztőenzimek hatásainak, így élve el tudnak jutni a hasznos baktériumok a vastagbélbe, ahol képesek elszaporodni és megtapadni. Alapvető kritérium, hogy a baktériumok megtartsák életképességüket a gyomor-bélrendszerben történő áthaladásuk során.

-

A jó élőflórás készítmények minimum 5-6 törzset tartalmaznak, hiszen a bélbaktériumok sokrétű multikultúráját kívánjuk pótolni.

-

Szavatossági idő alatt és a technológiai folyamatok során megőrzik ellenálló képességüket.

-

Megfelelő mennyiségű csíraszámot tartalmaz, szakemberek által javasolt
minimum 108 vagy 109 telepképző egység.

 

Adatvédelem Etikai kódex Panaszkezelés Általános szerződési feltételek

H-1054 Budapest, Szabadság tér 7.
Bank Center, Platina torony 3. emelet

+36 (20) 20-94-190

info@nics.hu

Cégünk

Nyitó oldal

Cégtörténet

Cég vezetősége

Gyártás és fejlesztés

Minősítéseink

Nyomtatványaink

One Year Product

Blood Vessel Protection

C-vitamin 500mg

D-vitamin 4000 NE

D-vitamin 4000 NE + K2,B9,B12

Detox

Ginkgo biloba 150mg

KID's multivitamin granulátum

Kurkuma 320mg

Lutein 30mg

Magnézium 260mg granulátum

Új - Magnézium biszglicinát 700mg

Multivitamin 100% NRV

Multivitamin for All granulátum

Nyomelemek kollagénnel

Q1+Q10

Szabalpálma 320mg

Tőzegáfonya 320mg

Medium-term Product

9x Microbiom Rebalance

Algae 4 All

Beautiful kollagén

Cardiovascular Protection

Double 8X4U

Echinacea granulátum

Green & Red Fruit & Vegetable complex

Immuno

Relax

Weight Control Glucomannan

Number One Shake Product

Cocoa Blend Diet Shake

Two Different Products

Új - Joint & Bone Protection

Kollagén hialuronsav

Limited Edition Product

Cocoa KID's multivitamin granulátum

Aktualitások

Híreink

Rendezvényeink

Eseménynaptár

NICS Akadémia

Elismeréseink

Kérdőív

Nyereményjátékok

Archívum

Társadalmi felelősségvállalás

Támogatások

Webiroda

Nyitó oldal

Online előadás

Terméktapasztalat

Személyes adatok

Csoport felépítés

Forgalmi adatok

Kreditpont részletek

Jutalék részletek

Jutalék összesítő

Kártyatulajdonosok szűrése

Feladataim és jegyzeteim

Kártyatulajdonosaim és vásárlóim

Megrendelés küldés

Marketing anyag megrendelés

Jutalék levásárlás

Ösztönző program

Linkgyűjtemények

Grafikai elemek

Dokumentumok

Kapcsolat

Elérhetőségeink

Üzenet küldés

Ingyenes visszahívás kérés

Munkatársaink